Olen raskaana ja uhkaan laatata niiden päälle, jotka kehtaavat muuta väittää ;)

Eilen kuin tiedon kunniaksi rykäisi päälle pahoinvointi. Lääkäri kertoi hormonimäärän vastaavan viikkoja 4-5. Eli jos 11-12.10. oli sellainen olo, että ehkä saattaa olla ovis tulossa ja jos vaikka 13.10. munasolu olisi irronnut (ei ollut yhtä selvät oireet kuin normaalisti), niin silloin nyt olisi 4vk4pv ja siis 4ja2 silloin kun testit otettiin, että vastaisi kyllä viikkoja juu.

Elinvoimaiselta yksilöltä vaikuttaa pahoinvoinnin perusteella. Muutaman päivän on kaikki ruoka tullut aika suoraa tietä läpi (hormonimuutokset aiheuttaa), mutta koska se nyt ei ole harvinaista, niin sitä ei yksin voi raskausoireeksi lukea, ei myöskään rintojen arkuutta. Eilen sitten jäi ateriaväli liian pitkäksi ja se yhdistettynä tulosjännitykseen sai aikaan vatsakrampit. Edellisistä onkin sitten aikaa. Illalla alkoi sitten pahoinvointi ja tänä aamuna on jo sitä luokkaa, että en ihmettelisi jos oikeasti oksentaisin. Ekassa raskaudessa en onneksi oikeasti oksentanut vaikka joskus pönttöä halailinkin. Nyt syöminen on hankalaa ja syömättä oleminen on hankalaa. Mutta olen niin onnellinen näistä oireista, koska edellisellä kerralla näitä ei ollut. Ehkä nyt on paremmat todennäköisyydet onnistua, jos hormonimäärät ovat kerran korkealla. Yhtäkkinen oireiden alkuhan selittyy sillä, että alkuraskaudessa hormonimäärä tuplaantuu 48 tunnin välein.

Ensimmäisessä raskaudessa pahoinvointi alkoi jo ennen raskaustestiä ja viidennellä viikolla väheni, sitten palasi iltapahoinvointina.

Toivottavasti tämä raskaus ei mene kesken. Laskettu aika olisi n. 6.7.09 Varhaisultraan on pakko mennä kyllä, jos vaan siinne asti selvitään.